Километраж, чиято стрелка заковава на 320 км/час и люта чалга! Този клип е качил на стената си във Фейсбук наследникът на фамилията Рашкови - Ангел Рашков. Автомобилът, който е вдигнал космическата скорост, е BMW X6, а мястото е автомагистрала "Тракия". Царският внук, който вече се опари няколко пъти, след като качваше в интернет клипове от изпълненията си на пътя, явно си е взел поука и се "застраховал", като над снимките пише, че ги е свалил от... Гугъл, пише Trafficnews.bg.
 Дали самият Ангел е зад волана на колата, чийто километраж удря тавана, можем само да гадаем. Факт е, че камерите на КАТ нямат техническа възможност да засичат подобна скорост и нарушителите остават ненаказани. 
 

За сметка на това обаче в Щатите скорост над 200 км/час се засича от сателит, а на подобни нарушения се гледа като на тероризъм и наказанията са изключително тежки. 

Ангел Рашков изтърпя присъда, защото бе заловен да кара с фалшива книжка, а впоследствие няколко пъти се хвалеше в нета с дрифтове с BMW - то си, с рекордни постижения на магистралата и с приятелката си Виолета Шкодрова.