Мисис България –Мариана Маринова е пребита от свой любовник. Ревнив мъжага е спукал от бой миската дни преди конкурса „Мис Силион“, на който Маринова е организатор, пише blife.bg по сигнал.
Ето какво твърди мъжът, изпратил снимките на посинената Маринова:

"Мариана Маринова е пребита от свой любовник от Колумбия. От доста време тя има връзка с мачото, който е ММА боец, заради когото тя ходи през месец в Колумбия, а лъже, че организира конкурси за красота. 

Миналата седмица тя го поканила в България и двамата се скрили в хотел в Слънчев бряг. Чужденецът обаче бил доста изненадан от фриволното поведение на Мариана, която открито флиртувала под носа на боеца. Една нощ, след скандал вбесеният любовник й праснал един в лицето, което я пратило по спешност в болница в Бургас. 

Маринова се крила два дни в стаята и не смеела да се покаже, а когато трябвало да се яви на конкурса, излъгала, че си е правила операция на носа. Това е лъжа, защото миналата година тя си прави подобна интервенция. После казваше, че си го харесва много. Цялата е насинена и това на носа й май е гипс“.