Истинска сватбена истерия е обхванала звездите. След Джена и Цвети Пиронкова, Михаела Филева също напира да става булка. Музикалната звезда се оказа една от най-големите мераклийки да се види в бяла рокля. И буквално брои месеците до най-важния ден в живота си, пише „България днес”.
Гласовитата хубавица, която стана звезда в „България търси талант” е толкова запалена по идеята да се омъжи, че вече мери и сватбени рокли. Въпреки че още няма сватбен пръстен, Михаела е убедена, че съвсем скоро с любимия й Павел ще си кажат „Да”.

Не на същото мнение обаче е рап изпълнителят, който, за разлика от гаджето си, все още не е толкова известен в музикалните среди. Павел се бори със зъби и нокти да пробие в бранша и ни най-малко не му е до сватби, деца и всичко, което би го заробило вкъщи и би възпряло творческите му пориви.

Що се отнася до Михаела и младокът, те са заедно от няколко години и живеят под един покрив. Двамата дори бяха разделени за кратко и се шушукаше, че Михаела си е намерила ново гадже.

В крайна сметка те се събраха, а Филева реши да се върне при екстравагантния си партньор, но с ултиматум — скорошна сватба, или окончателна раздяла.