Противоречива информация се появява за заложническата драма във Франция. Според част от местните медии трима души са убити, като сред тях е свещеникът, на църквата, в която проникнаха нападателите. Не се пояснява дали мъжът е загинал от ръката на въоръжените с ножове нападатели или от полицията.
Освен него се съобщава за убита монахиня или мирянин. Минути, след като гръмна новината за инцидента, френският министър на вътрешните работи Бернар Казньов обяви, че църквата е щурмувана от органите на реда и нападателите са "Неутрализирани".

Все още не става ясно дали и двамата похитители са убити, или единият е арестуван, тъй като към момента се съобщава за трима загинали.
От вътрешното министерство на страната съобщават за тежко ранен заложник. 

Все още не е ясна самоличността на нападателите, нито техните мотиви. Стана ясно, че разследването на заложническата драма в Северна Франция се поема от антитетористичния отдел на Прокуратурата в Париж, съобщава германският вестник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Информацията беше потвърдена от властите във френската столица.

Припомняме, че въоръжените с ножове нападатели нахлуха в църква във Франция и взеха заложници, сред които монахини и енориаши. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ЗАЛОЖНИЧЕСКАТА ДРАМА В ЦЪРКВА ВЪВ ФРАНЦИЯ!