Шоуменът Слави Трифонов търси млади момичета, натъпкани със силикон, за участие в новото му видео. До тази информация успя да се добере единствено репортер на „ШОУ”, тъй като Дългия пази в пълна дискретност намеренията си. Вече е ангажирал няколко агенции, които се занимават с подбора на девойки. Слави заявил, че се нуждае от поне 7-8 яко напомпани девойки.
Гологлавият водещ категорично е предупредил екипа си да мълчи и да не издава плановете му за песента. Говори се, че проектът ще бъде взривяващ и много скъп. Името му не спира да се спряга в какви ли не слухове, включително, че ще се кандидатира за президент на България. Слави пуска тази песен в този период, за да се възползва от придобитата слава покрай политическите му амбиции и да възроди позалязлата си кариера през последните години.



Стотици силиконки вече точат лиги за място в клипа на учиндолеца и „Ку-ку бенд”. Повечето дори не питат за заплащането, искат просто поле за изява. Слави обаче обещал по 500 лева за всяка девойка. Това е доста висока сума за участие в клип. Никой до този момент не е давал повече. До самите силиконови девойки обаче ще стигне една малка част от хонорара, тъй като минават през много посредници, които също удържат за работата си. Момичетата няма да гушнат повече от 200 лева.

Макар упорито да се говори, че от есента „Шоуто на Слави” слиза от екран, високият водещ е пуснал и друг кастинг – за актьори.

След като и Виктор Калев го напусна, Дългия е предприел сериозни мерки да намери нови качествени лица, които да работят за него.

Трифонов ще заложи и на съвсем нова концепция за новия тв сезон. Той смята изцяло да загърби социалната и политическата тематика, която го докара до ниския рейтинг. Решил е отново да заложи на хумора, благодарение на който стана толкова популярен и харесван от народа. 

Още много прелюбопитни четива може да прочетете само в новия брой на вестник "ШОУ", който вече е на пазара.