Барбадоската красавица Риана застана твърдо против Pokemon Go след последния си концерт във Франция. Изпълнителката на Diamonds, насърчаваше публиката да се наслаждава на усещането от това да гледат концерта на живо, вместо през екраните на мобилните си устройства.
По време на концерта си тя изнесе реч, за това, колко е хубаво всички да се насладят на момента, която беше отправена предимно към потребителите на приложението Pokemon Go, в което „ловят“ покемони, пише Radioone, съобщи Actualno.com.
 
R & B звездата не е единствената знаменитост, която критикува приложението – Закари Куинто дискутира играта по време на промоцията на филма Star Trek Beyond, който се отличава с нова тематична песен, наречена Sledgehammer и изпълнявана от Риана.
 
Риана, родом от Барбадос, е певица, композитор и модел. Става известна през 2005 г. С песента Pon de Replay. Други големи нейни хита са SOS (2006) , Umbrella (2007) , Rehab (2008), чийто клип е с участието на Джъстин Тимбърлейк, Russian Roulette (2009), Man Down (2011), Work (2016). Преди няколко години Риана имаше връзка с певеца Крис Браун, който в последствие обвинява в домашно насилие и връзката им приключва. Към днешна дата красавицата поднови връзката си Дрейк. Дрейк, който е на 29 години, и една година по-младата от него Риана, за пръв път се сближиха през 2009 г. Когато се качи на сцената при нея на концерта й в Манчестър миналата седмица, Дрейк заяви, че тя е разбила сърцето му. След това двамата излизаха няколко поредни вечери заедно в Лондон.