За да отслабнете и да поддържате теглото нормално, трябва периодично да организирате дни на гладуване. По този начин е възможно да задържите резултата от всяка диета и постепенно да се отървете от досадните килограми завинаги. Сега ще ви разкрием чудесен метод за провеждане на такъв разтоварващ ден - чай с мляко. Оказва се, че тази напитка е в състояние да ви избави от 0,5 до 2,5 кг на ден, в зависимост от характеристиките на организма. Може да провеждате този курс не повече от веднъж седмично, но това ще бъде достатъчно, за да се постигнат желаните резултати.
Приемайте въпросното питие с повишено внимание: при заболявания на стомашно-чревния тракт е най-добре предварително да се консултирате с лекар, тъй като може да има противопоказания.

Рецепта за чай за отслабване:

Съставки: 

•1 литър обезмаслено прясно мляко
•3 супени лъжици зелен чай
•1 супена лъжица мед (по желание)

Приготвяне

В подходящ съд залейте чая с врящото мляко и го оставете да престои 20 минути, след което подсладете с мед. Охладете чая в хладилника.

Използване: 

Разредете охладения млечен чай с кипяща вода в съотношение 1: 1 и пийте от него на всеки 2 часа. Трябва да изпиете цялата доза за 1 ден. В допълнение пийте по 2 литра пречистена вода.

Тази напитка може да използвате и през другите дни като замените с нея обяда или вечерята. Резултатът няма да закъснее!

Източник: zajenata.bg