Един човек е бил убит, а няколко други са били ранени при престрелка по време на "секс парти" в тих жилищен район в графство Съри във Великобратания. Инцидентът е станал тази нощ в луксозно имение в Хедли, предаде Evening Standard, цитирана от novini.london.
Полицаи и парамедици са били повикани в имота (на стойност 1 млн. британски лири) около 2:30 ч. тази нощ след сигнал за силен шум и престрелка. Там са заварили мъж, на около 30 години, в безжизнено състояние и с няколко прострелни рани. Той е бил обявен за мъртъв още там.

Според съседи, в този имот всяка година се провеждало "секс парти", по време на което се извършва размяна на партньори. Всичко това ставало край басейна в луксозната вила, достъпът до която имали само хора, готови да платят по 75 британски лири. Това било третата поредна година, за която се провежда. Събрали са се стотици хора, на входа е имало и охрана.

Свидетели споделят, че са видели как скъпи спортни коли напускат партито с висока скорост след престрелката. Много от хората са си тръгнали без дрехи и са изглеждали изключително уплашени.

Все още няма арестувани, нито заподозрени по случая. Ранените са в болница, някои от тях са в много тежко състояние. Издирват се абсолютно всички, за които се смята, че са присъствали на партито.