Пригответе си чадърите. Не, не дъждовните, а плажните. Защото лятото ще бъде слънчево и без краткотрайни превалявания. Както и без такси. Да, знаем, че в прогнозата за времето няма такси. Е, и в нашата няма.
Това лято Райфайзенбанк дава възможност за теглене на всички банкомати без такса. Отпадат и таксите за издаване на кредитни карти РайКАРТ Фикс и тази за обслужване за първата година за Виза Класик.
 
Единственото, което трябва да направите, е да подадете искане за кредитна карта РайКАРТ Фикс или Виза Класик от 1 юли 2016 до 31 август 2016, за да теглите с новите карти без такса до 30 септември 2016 на всички банкомати както в страната, така и в чужбина.
  
Прогнозата за слънчево време е толкова обещаваща, че няма начин да не се поглезите, като си подарите една незабравима лятна почивка. А ние се сещаме за поне три идеи каква може да бъде тя:

Почивка на морето
 
Първото ни предложение е истинска лятна класика. За тези, които обичат да трупат здравословен тен или пък да плуват, препоръчваме плажа като подходяща дестинация. Ако обаче сред вас има по-мотивирани и авантюристично настроени, съветваме ви да опитате с уроци по гмуркане или водни ски. Те определено ще подхранят страстта ви за приключения.

 

Поход в планината
 
Ако сте сред любителите на природата и бихте се насладили на романтични нощи под звездите високо в планината, то пригответе раницата и топли дрехи и не забравяйте да си вземете приятна компания. Българските планини предлагат невероятно красиви места, до които можете да стигнете по удобни екопътеки. Освен че ще имате възможност да подишате чист въздух и да си отдъхнете от шума и светлините на града, ще останете без думи пред спиращите дъха планински пейзажи.
   
Круиз мечта
 
Сигурни сме, че няма човек, който да не си е мечтал за почивка на круизен кораб. Защо да не осъществите мечтаното пътешествие това лято?

Туристическите агенции предлагат различни маршрути и разнообразие от развлечения на борда, а освен всичко друго, подобно приключение по вода ви дава възможност да видите и много нови места. Вечеря с класическа музика в изискания ресторант на кораба или круизно парти – изборът е ваш. Остава само да му се насладите.
 
Независимо как ще изберете да прекарате ваканцията си, не забравяйте да вземете кредитната си карта, слънчевите очила и доброто настроение, защото прогнозата вече е ясна – слънчево, без такси.