Дори и да не си голям почитател на породата питбул, това куче изумява с усмивката си. Всеки кадър на кучето е заловен в миг на пълно щастие. Бринкс е бил бездомно куче дълго време. Той бродил дълго по улиците на Бруклин. За негово щастие, един любящ и грижлив човек на име Джон, решава да приюти Бринкс. Всъщност Джон по това време приютявал сезонно животни, докато си намерят собственик.
За да открие собствениците на кучето, Джон решава да разлепи снимки из целия град. Минал един месец без никой да потърси животното. Джон споделя, че е "било писано да го открия аз и да го отгледам". Стопанинът казва, че това кученце не е обикновено. "Бринкс се усмихва точно като човек, когато реагира на определена ситуация", разказва Джон.

Питбулът има собствена Инстаграм страница, в която има над 32 хил., последователи. Бринкс се вози в колата и се усмихва. Бринкс се храни с усмивка. Дори когато кучето спи, то "поздравява" Джон с усмивка.

Въпреки трудностите в живота, този питбул ни напомня, че усмивката е най-важното средство, за да се справяме с всичко, споделя Джон.

Източник: Mymodernmet, vesti.bg