Тези неща винаги изглеждат като глупости, но според психолозите, позицията в която спите през нощта може да разкрие някои неща за вашата личност, пише zajenata.bg.

Изследователите анкетирали 1000 жени и ги наблюдавали как спят. Това са шестте най-общи позиции и какво означават те.

1 Ако заспивате със свити колене на една страна, то вие сте спокоен и надежден човек.

Не обичате конфликтите и не се страхувате от бъдещето. Вие се усмихвате дори на най-неприятната зимна сутрин и може да се адаптирате без проблеми към почти всички промени, които се случват в живота си.

2 Ако спите главно в ембрионална поза , тогава често чувствате необходимостта да бъдете защитени и разбирани. Спейки по този начин, вие се опитвате да се откъснате от проблемите, с които се сблъсквате в света около вас. Перфектният изхода за вашите таланти и потенциал би било да рисувате картини, да се научате да танцуват или да напишете блог.

3 Ако спите лежи по корем с ръце, с разтворени крака, то вие сте лидер. Вие сте импулсивни, поемате инициативата и обичате да има ред и в двете - личен и професионален живот. Вие най-вероятно предпочитат еда планирате всичко предварително и не сте фен на изненадите. Имате способност да упорствате и чувството ми за отговорност ще ви помогне да постигнете голям успех.

4 Ако спите по гръб, най-вероятно сте позитивен човек, който обича живота и да бъде в центъра на вниманието. Вие работите упорито и настойчиво, но по рационален начин, предпочитайки винаги да казвате истината. Хората, които спят в тази позиция, често имат много силни личности.

5 Ако спите като войник по гръб, с ръце до тялото , тогава вие вероятно сте сдържан човек, който знае какви са целите ви в живота и целенасочено се стремите да ги постигне. Вие може да сте строг, педантичен и взискателен, но преди всичко изисквате най-много от себе си.

6 Ако спите като чапла, с повдигнат един крак , тогава сте непредсказуема личност, на която вниманието често е насочено към всички видове приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да е объркващо за тези около вас. Много често ви е трудно да взимате решения и да направите избор. Като цяло в работата и в живота, имате предпочитания към стабилност, спокойствие и тишина.

Ако спите в различна пози, това е знак, че имате многостранна личност и дори вие не сте опознали себе си изцяло.