Скандалният бизнесмен от Ловеч Георги Георгиев, известен в обществото със звучния си прякор Гошо Гъза, от няколко месеца е изключително близък с бившата съдийка Румяна Ченалова. Освен че й е осигурено работно място в офиса му, Цветан Василев е наредил на кумеца си да надзирава Ченалова, на която е поставена задача да създава компромати против нарочените за врагове на избягалия в Сърбия бивш банкер.
Според запознати, именно „гнилата ябълка“ е автор на материала в „Биволъ“, според който офисите на ментора й Гошо Гъза на софийската улица „Джеймс Баучър“ 95, били продадени от КТБ на занижена цена и на предварително определен купувач. Истината обаче се оказва съвсем различна, тъй като ЧСИ Стоян Якимов, провел търга, пусна опровержение, което е публикувано и от „Биволъ“ и според което на търговете са се явили петима наддавачи, а първоначалната цена на единия от офисите дори е скочила близо три пъти при наддаването – от 164 000 лв. на цели 462 542 лв. Т.е., твърдените от „Биволь“ конспирации при провеждането на търга явно са само в главите на автора на „материала“ и неговите поръчители.   
 
 

Самият Георги Георгиев се оказва щедро кредитиран от фалиралата КТБ, по личното разпореждане на кума му Василев, като свързани с него фирми са усвоили кредити за над 60 млн. лв., без никакво намерение парите на вложителите да бъдат връщани. Не е тайна за никой, че Георгиев е известен в бизнес средите като некоректен търговец, а всичките му дружества или фалират, или завличат кредиторите си, поради което ги прехвърля на подставени лица.

Това обаче не му пречи да води крайно разгулен живот, пръскайки чуждите пари по забавления, пътувания, лов, луксозни яхти и партита. Достатъчно е само да се погледне профила му във фейсбук. Явно така трябва да се живее, когато си затънал в дългове и нямаш никакво намерение да ги плащаш. Георгиев и към момента продължава да парадира с връзките си с Цветан Василев и с неговия ортак Гриша Ганчев, като дерибейства в провинцията, афиширайки се за техен човек, щедро разказвайки на всички за съвместните им запои, гарнирани изобилно със снимков материал. Това позволява на Гошо Гъза да се чувства значим и явно недосегаем.
 


Запознати дори споделят, че при наскоро проведения опис на хотела му в гр. Априлци, Георгиев се е държал заплашително в присъствието на длъжностните лица и дошлата полиция, в опит да осуети публичната продан, и то въпреки вписаната ипотека в полза на КТБ за над 11 милиона лева. Георгиев крещял „знаете ли кой съм аз“ и „уволнявал“ наред служителите на реда.   

Така очевидно тандемът Василев - Георгиев (или Мустака - Гъза) продължава да осребрява откраднатото от КТБ, а бившата съдийка Ченалова, освен че е на хранилка при тях, вероятно е и свръзката им със съдийката от Окръжен съд Плевен Сахатчиева. На която пък услужливо се е паднало да гледа делото за фалита на „Генимекс инвест“, основната фирма на Георгиев и която е известна още в плевенските юридически среди като „Капитан паднали ми“. Така шансът синдиците и Фондът за гарантиране на влоговете да възстановят нещо от раздадените на бизнесмена Георгиев със звучен прякор „Гъза“ десетки милиони от КТБ, става крайно съмнителен.