Ваня Червенкова осъди Албена Вулева! Миналата седмица стана ясен резултатът от един скандал, който тлее от месеци - интернет войната между Албена Вулева, майка й - Людмила Захажаева, и бизнес дамата Ваня Червенкова. След серия от обиди в мрежата и в различни предавания Червенкова най-накрая получи справедливост, след като Софийският районен съд осъди Вулева да плати глоба в размер на 1000 лв. на Ваня плюс всички разноски по делото. Червенкова се заканва, че отсега нататък ще следи изкъсо бившата водеща и при всяка публикувана дума за нея - ще завежда нови дела! Ето какво още каза Ваня Червенкова ексклузивно за в. “ШОУ”: 

- Ваня, разкажете за вашите отношения с Албена Вулева?
- Участвах в “Голямата уста” в момента, в който тя участваше във “ВИП брадър.” Там бях поканена да коментирам участниците в шоуто. Никога не съм нанасяла каквито и да било обиди на нея и майка й. Вулева излезе срещу мен с една изключително гнусна статия, нещо по-отвратително никога не съм чела през живота си. Затова помолих адвокатката си Екатерина Димитрова да заведе дело и след известно време излязоха мотивите на съдията. Албена Вулева е осъдена да плати глоба от 1000 лв. 

- Кое ви обиди най-много в статията?
- Свиня, зурла, хипопотам, кит, кашалот и всички видове животни, с които съм сравнена е нищо в сравнение с това, че тя изрази съжаление, че убийците ми не са ме "гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък!!! Тя не знае живота ми, не съм говорила с нея никога. Представяте ли си какъв човек трябва да си, за да избълваш такива неща за когото и да е?!

- На самото дело тя се е явила с майка си?
- Мен ме учуди фактът, че тя няма адвокат. Яви се сама. Прави грешки в съдебната зала, но аз няма да коментирам нейните качества като юрист, видях само, че е завършила право. Но аз ще се боря против всяка една точка и запетая, които видя срещу мен в страниците им във фейсбук. За всяка една обидна дума ще завеждам дела срещу тези две жени, защото не може така безнаказано да пишеш какво ли не. Не може да бъдеш оклеветяван, обиждан с най-обидните думи и епитети. Имам 190 коментара под поста си в профила ми, всички ме подкрепят и изказват мнение колко силна съм. 

- Вулева каза ли ви нещо по време на делото?
- Аз не съм се явявала и не желая да я виждам. 

- Самата глоба от 1000 лв. не е ли малка за обиди от този род?
- Аз на Албена Вулева нямам за цел да й взема каквото и да е. Моята цел е да престане да обижда хората по този начин. Учудвам се на журналистите как могат да я асоциират и да я пишат: журналистката Албена Вулева. Това е обидно за цялата гилдия. 





Скоро се заяла и с поп фолк краля

Какъвто и да е Азис, не е заслужил такова отношение, казва Червенкова. Дори го наричаше “мангал”! Ако бях на негово място, щях да заведа дело. Азис е постигнал нещо в живота си, има глас, талант. Песните му се слушат извън пределите на България. Според мен Вулева просто търси внимание. Аз лично се учудвам, че хората казват, че съм смела. Затова не се изисква смелост, да заведеш дело срещу Вулева. Трудно е да преживееш написаното, няколко месеца не бях на себе си! Това е материал, който се чете от близки, приятели, роднини, от детето ми, коментира бизнес дамата.

Костадин КОСТОВ