Как мачкат чаршафите с Гринго показва Софи Маринова в новия си клип към песента „Гуш гуш”. Във видеото певицата дава ексклузивен поглед зад кулисите на един свой ден: „Обичам да експериментирам, това направих и сега. Исках да покажа какъв е животът на Софи Маринова. Както вече се знае с Гринго живеем на семейни начала, показах семейството си, показах и как се вмества кариерата в делника ми”, обясни за „Монитор” ромската перла.
Със завидни умения с футболната топка се показва и синът й Лоренцо. „Той тренира вече от 3-4 години и не се отказва, въпреки че го карам да пее. Казва ми, че ако стане на 18 години и загуби интерес, ще се преориентира”, смее се изпълнителката на „Най-голямата любов”, като признава, че въпреки нейните желания, никога не би принудила детето си да се занимава с нещо, с което не иска.
 
Освен Софка, с нов видеоклип съвсем скоро ще изненада и Гринго. Режисьор на проекта е Люси Иларионов а снимките към него се провели в Камчия. Дебютната песен на бившия охранител се казва „Моят рай”. „Много е хубаво парчето. В края му, така за разкош, пея и аз. Иначе клипът трябва да излезе до края на месеца. Гринго има рожден ден на 26 юли, така че тъкмо за празника му”, обясни още певицата.
 
Летните дни двамата ще ги изкарат по трасето Бургас – Айтос, тъй като именно там Гринго стопанисвал къщи. „Съчетаваме полезното с приятното и си водим живот като на кино”, горда е Софка, като уточнява, че наесен няма намерение да влиза във „Фермата”.
 
„Един ден Гринго, който е много по-активен в социалните мрежи от мен, ме привика да погледна какво са писали за нас. Не е вярно, че ще участваме в това предаване, макар че на него му се искаше. Аз искам нещо по-лъскаво, не съм по животните”, намига още Маринова.