Мигрант, натикан в куфар, изкара акъла на пътниците във влак, пътуващ от Италия за Швейцария. Служителите на реда пък изпаднали в истински шок, след като видели как от малка подозрителна чанта за багаж, свалена от трена, излиза мъж. Моментът на освобождаването на младия чужденец е запечатано на видео.
На кадрите се вижда как първоначално от куфара се подава ръка, която се опитва да разкопчае ципа. След това се появява глава, а малко по-късно и цялото тяло на човека, който незабавно е задържан от полицаите.

По-късно станало ясно, че младият човек и приятелят му искали да стигнат с влака до Великобритания. Другарят му се криел в тоалетната на трена.

Пътниците забелязали странния багаж 45 минути, след като влакът напуснал гарата в Милано. Те чули стонове и неразбираеми звуци, които идвали откъм чантата, пише The Sun.

Оказало се, че британските правоохранителни органи вече били предупредени за нелегалните, които много често се сблъскват с подобни случая. След въпросната случка  двамата нелегални били върнати в Италия.