Красивата плеймейтка Светлана Василева се впусна в ново предизвикателство – попфолка! Блондинката от Търговище се включи в последната песен на певеца Ангел – „Прав ти път”. В самото начало била поканена само да се снима във видеото. В текста обаче чалга певецът пее: „Махай се, боклук такъв”, което я смутило. След което композиторът предложил на Светлана да изпее нещо и - така се родил новият шедьовър в лекия жанр.
Смуглата красавица говори още пред “ШОУ за проваления си годеж и проблемите с бившия си приятел, който заплашва всеки неин партньор, за преживяването си в сръбското шоу „Парови” и с кои съквартиранти от „ВИП брадър” поддържа контакт и до днес.

8_9_svetlana2.jpeg- Светлана, каква е тази нова мода плеймейтките да правите песни? Как реши да се включиш в песента на Ангел и имаш ли амбиция за певческа кариера?
- Като малка винаги съм искала да пея, да стана певица. Но баща ми ме спираше, защото не мога да пея и да не се захващам с това. Винаги обаче съм си пеела нещо под душа, всъщност навсякъде. Преди 3-4 години също имах покана от друг популярен изпълнител за дует, но явно съм била по-малка, не толкова ошлайфана, повече се срамувах и се притеснявах.

Ангел ми се обади малко преди да вляза във „ВИП брадър”, за да участвам в негов клип. Разминахме се и не се получиха нещата. Сега за тази песен ми се обади композиторът Оцко, искаше да се видим и да обсъдим вариант да се снимам в новото видео на Ангел. Пуснаха ми песента и на мен страшно много ми допадна текстът,

напомни ми за моя бивш, който ме тормозеше

Почнах да си тананикам в студиото и Оцко ме накара да вляза и да ме запише. Изгоних всички оттам, защото ме беше срам, и чак тогава влязох да запиша нещо. Пийнах едно уиски на екс и почна да ми харесва в студиото, харесах се как звуча. Не ми се излизаше от звукозаписното студио. И така решихме да се включа с няколко фрази, и бездруго не исках да участвам в клипа, защото Ангел пее: „Я разкарай се, боклук такъв”, и моите приятели бяха скептично настроени, един вид го пее за мен. Но като се включих и аз да пея, че и той е боклук, звучи вече по-различно. Разпознах себе си и моя бивш приятел в текста.

- Мислиш ли да продължиш да се занимаваш с музика и да записваш песни?
- Да, даже тези дни трябва да се видя с Ангел и Оцко в студиото да обсъдим идея за нова песен, която вече да бъде дуетна. Дори Ангел предложи този път аз да пея повече от него в самото парче. Той ме кара да ходя с него по участия, но това няма да се случи. Няма да имам тази смелост да се кача на сцената, но да не бъда крайна, защото нищо не се знае (смее се). Не мисля да ставам певица, искам по-скоро да ми е като хоби. Останаха ми още две неща за сбъдване. Гъмов ми каза, че от мен ще стане много добра актриса. Искам да пробвам и това, а другата ми мечта е да бъда телевизионна водеща на някое предаване. Всичко с времето си, нищо не се знае.

- Твоята приятелка Моника Валериева пропя преди теб в песен на Джордан?...
- Точно от това ме беше страх – че ще ме нападнат, че копирам Моника. Станали сме известни чрез конкурса „Мис Плеймейт” и след това самите певци имат интерес към нас, те ни търсят. Утре някой певец може да покани друга плеймейтка, това не тръгва от нас...

- Все още ли сте приятелки с Моника?
- Да, все още сме си приятелки. Даже след интервюто трябва да й се обадя да дойде до вкъщи. Поддържаме си контакт, няма за какво да се караме.

- Голямо приятелство се породи от една голяма групичка съквартиранти от „ВИП брадър”. Виждате ли се още, събирате ли се?
- Покрай баловете и сега през летния сезон повечето са ангажирани. Ернестина Шинова има непрекъснато представления, постоянно пътува, покрай предаването й идваше още по-нанагорно откъм ангажименти. Катя и Здравко се подготвяха за концерта в Бургас, пътуват също много, но се чухме преди два дни. С Гъмов се видяхме вчера. Чуваме се и с Деян /Топалски – б. ред./ и с Джино. Веднага след катастрофата аз бях една от първите, на които Джино се обади. Радвам се,

че се оправи и вече не е в болницата

Разбрали сме се като си дойде сега в България, да отидем двамата на море.

8_9_svetlana_i_djino.jpg
С Джино се сприятелиха покрай участието си във "ВИП брадър" 

- Ако те поканят сега за „Биг брадър ол старс” би ли приела и с кого би искала да съжителстваш под един покрив, какви привилегии искаш?
- Със сигурност бих се включила, защото си е голям експеримент за самата личност. Има си минусите, но си има и своите плюсове. Лично на мен ми хареса и ме промени много позитивно, доволна съм. Естествено, не може да се харесаш на всички хора и не би трябвало да се целиш в това.

Няма да имам претенции за хората. Да ти кажа честно, ако не беше Луна в нашия сезон и въобще такива хора като нея, то нямаше да бъде интересно. Имаше шоу за зрителите с Луна и Джорджано, беше интересно и на нас в Къщата. Ядосваме се понякога, но това е нещо нормално. Ако сега участвам, бих се държала по-различно – да бъда аз самата по-интересна на хората.

На мнение съм, че всеки участник трябва да бъде интересен и да гледа да спечели публиката, за да може да се гледа шоуто.

- Много се говореше за годежа ти, но изненадващо го развалихте. Защо?
- Изписаха се много имена на мъже, за които съм щяла да се женя. Така и не отгатнаха обаче истинското име на мъжа, за когото бях сгодена. Истината е, че тук пак се намеси моят бивш приятел, който започна да му звъни, да ми прави интриги с него. И този целият шум около мен - кой е бившият ми, кой е настоящият ми - на него ми дойде в повече. Той не е свикнал вниманието да е насочено към него, както и цялото му семейство. Решихме, че е по-добре да си останем приятели, защото нямаме нужда от излишно натоварване. Нямам нищо против него, не сме скарани.

Пръстенът не съм го върнала, той не го иска

и не смятам, че един истински мъж би си взел пръстена.

- Защо бившият ти приятел ти прави такива номера и пречи на връзките ти?
- Винаги като се хвана в някаква връзка, и той винаги ми прави проблем. Но един истински мъж, ако иска да бъде с мен, той просто ще застане и няма да го интересува другият дали ми звъни, дали ме заплашва и т. н. Удря му пълен игнор и това е.

- Ти участва и в сръбското риалити „Парови”, но издържа едва няколко дни. Какво ти попречи да поостанеш още малко?
- Бях влязла само за два месеца, нямаше как да остана до финала, защото шоуто продължава и до днес. Мислех си, че ще си изкарам доста добре и че ще бъде нещо различно. Всички участници ме приеха много топло, журналистите и папараците се насочиха към мен.

Всичко беше страхотно допреди да прекрача прага на Къщата. Нали знаеш, че толкова хубаво не е на хубаво! И моето не беше на хубаво.

Не издържах, защото беше голяма мизерия. Там ходех по един път на ден до тоалетната, защото е мизерно.

Това са четири тоалетни за 35 човека!

Две от тоалетните бяха запушени, а другите... С много грозни думи трябва да опиша цялата картина. Много зле, трагедия! Налагаше ми се да крия тоалетната хартия по джобовете си, за да има с какво да се бърша. Даваха ни през ден що-годе хубава храна. Всъщност най-хубавото беше сланинка с месо. Приборите не достигат и имаше за тези, които успеят по някакъв начин да си откраднат. Сърбала съм манджата направо от купичката. В хладилника ни слагаха някакъв отвратителен салам и сирене, това беше. Бях принудена да се храня нездравословно и оттогава имам проблем със стомаха. Не се чувствам добре и се надявам да се оправя.

8_9_svetlana3.jpeg
Лятото ще бъде основно по морето, но не на родното, а на красиви плажове в екзотични страни

- Излезе информация, че имало участник, който мастурбирал, докато те гледал?
- Да, това беше шокиращо за мен. Случи се още на първата сутрин. Имаше един много луд мъж, възрастен и мургав, който искаше да минава и целува жените. А той - много мръсен! Събуждам се сутринта, отварям си очите и го видях как си извади оная работа. После разбрах, че това е скандално предаване, където правят всичко за шоуто. Така ми започна първата сутрин и разбрах, че трябва по най-бързия начин да си тръгна. Вътре имаше едно момче, което много ме харесваше.

Споделих му за мастурбиращия господин

че ме преследва и тормози, и той спря, остави ме на мира. Минаваше покрай мен, но дори не ме заговаряше. Хубавото е, че и с някои от участниците там си поддържам контакт. Дори искат да идват в България, единият иска да го уреждам за „ВИП брадър” (смее се).

Най-хубавото е, че като излязох от хотела там, на улицата ме разпознаваха хората. Макар да съм стояла само няколко дни, получих хиляди съобщения от сърби, които са ме подкрепяли. Една баба, която чистеше улиците, ме спря и ми каза: „Гласувах за теб, но като видях как плачеш и че страдаш вътре, просто съжалих”. Радваха ми се сърбите, прегръщаха ме, целуваха ме. Макар и за три дни, направих впечатление на Сърбия и ме харесаха. Явно е трябвало да отида и да ми се случи това.

- Какви са плановете ти за лятото?
- Плажове, почивка, моренце... Не обичам предварително да си правя планове, при мен всичко се случва на момента. Обикновено плановете ми винаги пропадат, затова трябва да действам на момента. Но със сигурност през повечето време ще съм някъде по морето и ще си почивам. Не ми се стои на нашето Черноморие, не ми е приятно тук, предпочитам някъде в чужбина.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
 

Станала обект на изнудване8_9_svetlana4.jpeg

Наскоро получих “интересни” съобщения. Не е точно заплаха, просто един човек започна да ме изнудва. Каза ми, че работел с много медии и много хора са направи кампания срещу мен и искали да пуснат нещо много лошо срещу мен. Били му предложили 10 000 лв. да разпространи информацията, но той бил спирал нещата.

Един вид ми казва: „Дай ми 10 000 лв. да спра информацията”. Това няма как да се случи, аз не се притеснявам от нищо. За мен какво ли не се е писало и вече не бих се изненадала от нищо. Много е глупаво по този начин да изнудваш някого за пари. Никога няма да позволя някой да ме изнудва.

Другият случай е също интересен и по-притеснителен. Имах фалшив профил и там някакво момиче се представяше за мен и си пишеше с хората. Вземаше от истинския ми профил всичко, което публикувам, и го качваше там. Когато бях пуснала заплахите на бившия ми приятел с номера му на стената си, някакъв човек му се обадил и започнал да му крещи да не ми звъни повече, защото сме били във връзка. Чух се с бившия си и той ми каза за това обаждане. В началото си мислех, че ме лъже и поисках номера на въпросния господин.

Обадих му се, а той от другата страна ми заяви, че не съм Светлана Василева. Пишел си със Светлана от половин година, гаджета били.

Питах го като са гаджета, дали някога са се виждали. Той заяви, че все още не са, понеже тя е много заета, но всеки ден се чуват по телефона. Поисках да се срещнем, но той нещо ме избягва. Кой знае с колко още си пише, разкрива скандално плеймейтката пред “ШОУ”
 


Досие

Светлана Василева е родена на 21 декември в Търговище. Завършила е Природо-математическата гимназия в родния си град. След като плеймейтката започва да се снима в голи фотосесии, първоначално това не се приема никак добре от майка й. Не одобрява и жълтините, които плъзват навсякъде за скандалната девойка. Бащата на Светлана пък винаги й е помагал и подкрепял в живота, никога не се е срамувал от нея и не обръща внимание на нещата, които пишат по жълтите сайтове. Светлана е носителка на титлата "Мис Плейбой 2009".

Още много прелюбопитни четива може да прочетете само в новия брой на вестник “ШОУ”, който вече е на пазара.