Младото гадже на фолк певицата Деси Слава Благой Найденов се е заел да вталява сина й Майки. Наследникът на чалгаджийката не може да се похвали със слабо, стегнато или мускулесто тяло и именно Малката Кобра се е амбицирал да вкара в правия път тийнейджъра и да го накара да заобича спорта. 
„Срамота е – младо момче си, а приличаш на дроб“, скастрил го Благой.

Боксьорът вече постоянно водел на тренировки със себе си Майки, който му е почти набор. Благой Найденов е на 19 години, а синът на блондинката скоро ще стане на 16, разликата им е само 3 години. 

Олимпийският шампион по бокс е много амбициозен и инат, именно с упорството си спечелил изпълнителката. Фолк певицата от години не може да се справи с порасналия си син и се е хванала за главата от буйния нрав на момчето.

Блондинката бе пристъпила към крайна мярка – да запише младежа в училище в Солун, но той бе изгонен оттам заради лошите оценки и липсата на дисциплина, пише столичен ежедневник. Деси Слава често се вайкала, че момчето е взело най-лошото и от двамата си родители – от баща си Мишо – избухливия нрав, а от майка си – закръглената фигура и предразположението към качване на кила.