"Нощните вълци" на Путин са най-коментираната тема и днес. След днешното им пристигане в София и несъстоялата се "среща" с протестърите, мрежата буквално завря от коментари по темата.
Повечето от потребителите защитават "Нощните вълци" с тезата, че протестърите са хора на Сорос и дори не са имали смелостта да се изправят, както твърдяха, срещу руснаците.

Вижте и някои от по-интересните коментари, публикувани днес в БЛИЦ:
 
"Голямата драма направиха за няколко руски туристи на мотори, преминаващи почти транзит през България. Ами ако - както се бутаме в НАТО - нахлуе руската армия, защото де факто в момента за руснаците сме вражеска държава? Къде ще се сврат "протестърите" ?"
 
"Отрепките от протестна мрежа трябва да ядат един кютек и да си седнат на е...я задник."
 
""Нощните вълци" срещу протестърите - такова животно не е имало. Нас*аняците от "Протестна мрежа" се изнесоха, преди да дойдат мотористите."
 
"Появата на „Нощните вълци“ в България отново възпали въображението на всякакъв вид русофоби. У нас има неуравновесени граждани, които зад всеки ъгъл виждат сянката на Кремъл и Путин."
 
"Вижте се на протестите си, една шепа деградирали типове плюс няколко изкукали хохли."
 
"Ако не беше полицията да ги пази, соросоидите начело с оня с перуката яко да бъдат бити от Български патриоти. Това се полага на всеки продажник соросоид."
 
"Хубавото е че народът полека лека се усеща че продажните соросоиди почти са му затрили родината , защото все повече хора заявяват открито симпатиите си към Русия."