Танцьорките в един от обектите на ръководителя на групата Божо Кузманов вършели и секс услуги, а след това се отчитали на шефа си. Четиримата от бандата на Божидар Кузманов - Кравата остават в ареста. Това реши Спецсъдът преди минути, предава Флагман бг.
Днес в Спецсъда стана ясно, че според показанията на единия от анонимните свидетели в обект на ръководителя на групата Божо Кравата имало 10 момичета-таньорки, които обаче се занимавали и със секс услуги. Спечелените пари плащали на шефа си. Другият свидетел пък заяви, че Иван Терзийски е дясна ръка на Божидар Кузманов. Освен това по време на делото стана ясно, че Кравата е кум на Терзийски.
 
Магистратите изтъкнаха, че има реална опасност Димитър Николов, Иван Терзийски, Силви Николаев и Николай Иванов да извършат друго престъпление и представляват висока обществена опасност.
 
Адвокатите на четиримата заявиха, че ще обжалват наложената мярка.
 
Четиримата заедно с още шестима са обвиняеми за участване в организирана престъпна група. Те бяха арестувани при Трима обаче все още се издирват, начело с обвинения в ръководство на групата Божидар Кузманов-Кравата. Другите двама, които са в неизвестност, са Данаил Петков и Марчо Марков.
 
Прокуратурата погна групата на Кравата след стрелбата в Слънчев бряг на 8 юни, при която пострада тежко Димитър Желязков-Митьо Очите, а един от гардовете му почина.
 
Мярката за неотклонение може да се обжалва в 3-дневесн срок, като евентуалното заседанието ще се гледа на 07-ми юли.