Мая е на 18 и не крие, че е компаньонка. Тази нова тенденция толкова бързо набира скорост, че дори има сайтове, които повече приличат на социални мрежи.
"В момента съм в супер бърза кола, един тип ме кара до вкъщи, там ме чака майка ми, която одобрява моя стил на живот", казва Мая, която е на 18 г., пише Дейли Мейл.
 
Тя получава възхищение, пари и услуги от редица възрастни мъже, които я използват.
 
"Ако ми липсват пари за телефонната сметка, просто влизам на сайта и около 100-тина типа искат да ми платят. Тези, които много искат да ме видят, ми плащат и самолетния билет. Онзи ден седнах в ресторант и си поръчах най-скъпото нещо от менюто, дори не знаех какво е. Разбира се, те покриват разходите, като същевременно и ми дават пари, защото съм дошла. Един човек ми даде пари просто за да поседи до мен ", казва Мая за "Дейли Мейл" в Австралия
 
Тя твърди, че спонсорите са всякакви, но винаги заможни. Някои са женени, някои не, във връзка не влиза никога и винаги е напълно трезва.
 
"Срещнах се с един съмнителен тип, които искаше да ми плати билет за Мелбърн при условие, че правя секс с него. Отказах. Тъй като никога не спя с някого за пари, критиката която търпя, е невероятно остра. Осъждат ме дори приятели, това е много трудно да се понесе", казва момичето.