"Нощните вълци" пристигнаха с гръм и трясък към 2 часа пред столичния храм-паметник „Св. Александър Невски“, където бяха посрещнати от стотици свои поддръжници. От другата страна на църквата пък бяха протестърите, а полицията се беше погрижила да не се стига до много сериозни инциденти.
Както първо БЛИЦ съобщи, още преди рокерското шествие да стане факт, двама солидни мъже се сбиха, но бяха укротени преждевременно от полицията, която ги отведе с полицейски патрул.

След това провокатор от протестърите успя да се промъкне между униформените и налетя на русофил, който държеше знаме, като успя да го счупи. Веднага след това той буквално скочи в прегръдките на полицаите, които го закопчаха мигновено.

При пристигането на вълците на Путин не се стигна до инциденти. Те споделиха пред БЛИЦ, че са изморени от дългия път и единственото, което ще направят, е да дадат пресконференция в Руския информационен център. Утре мотористите отпрашват за Сърбия.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че трима души са задържани преди шествието. Ще им бъдат съставени актове за дребно хулиганство и след това ще бъдат освободени.