Стоянка Мутафова е системно ограбвана от собствената си дъщеря. Именно Муки е човекът, който задигна от дома на голямата актриса златни бижута и пари уж докато стопанката бе на гастрол в Германия в края на май. И това не е единственият път, в който дъщерята прибира авоарите на майката, пише столичен ежедневник.
Муки от години е бинго маниачка, издадоха съседи на Мутафова. Тъй като няма собствени доходи, защото не работи, се налага да щипва от парите на 94-годишната си майка, която бъхти като луда, за да издържа и двете.

Единият път е въпросният обир в края на май на дома в софийския квартал „Лозенец“, в който двете живеят. Дъщерята била накарана от майка си да подаде жалба в полицията, за да открият крадеца. Понеже не било ровено много и не било кой знае колко разхвърляно, преценили, че крадецът е някой, който знае кое къде стои в къщата. Вината била хвърлена върху домашната прислужница. Но така и не се доказало, че именно тя е грабителката. Когато версията за прислужницата била отхвърлена, решили, че Мутафова и дъщеря й са били следени и така крадците са установили къде държат ценните си предмети.

Само преди 6 месеца Муки пак намерила начин да измъкне пари от джоба на майка си. Тогава тя се оплака публично, че е била ограбена в метрото. Взели й 1000 лева, уж за битови сметки. Сумата й била останала, след като платила тока.

Дъщерята дори си позволила да тегли пари от сметката на майка си, а след това излъгала, че уж е станала жертва на банкова измама. Актрисата имала спестени 12 000 лева, които била внесла на влог в известна банка. Муки изтеглила половината с пълномощно, хвърлила ги за бинго и излъгала, че са откраднати. На възрастната си майка обяснила, че някой е източил парите от сметката.