Напрежението пред храм-паметника "Александър Невски" продължава да расте. Вече пред църквата се появиха и рокерите, които ще посрещнат колегите си от Русия, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.
Като медията ни съобщи първа още преди да се появят "Нощните вълци" се стигна до бой между протестиращи срещу пристигането им и техни фенове.



На събитието присъства и главния заподозрян на протести Йоло Денев. Пред храма се появи и поп, който носеше със себе си българското знаме.



На един от многобройните плакати се забеляза текст, на който пишеше на руски: Вън от тук руски мръсници, който завършва със знак за равенство между звездата на Съветския съюз и свастика на нацистите.



Хората на Асен Генов скандират "терористи" и "червени боклуци". Някои от присъстващите дори си позволиха да покажат средни пръсти и други неприлични жестове.



Протестът буквално се е превърнал в парад на знамената. Има флагове на България, Русия, Украйна и на Грузия. Един от митингуващите беше набучил знамето на Европейския съюз на краставица.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!