Украинските жени се славят отдавна с истинска красота и характер. Очевидно е, че имат и много сериозно развито чувство за собственост, както може да бъде забелязано в следващите кадри. Две много ревниви украинки са решили да накажат стриптизьорка, след като заподозрели, че някоя мъти водите в семейните отношения, пише men.hotnews.bg.
Разгневените рогоноски нападнали изкусителката пред погледа на съпруга, който бил достатъчно зает, за да чопли семки да се преструва, че нищо не се е случило. Ако някога сте се чудили защо жените не се пускат в армията, вижте какъв вaргал спретват.

Жертвата крещи през цялото време, че не е правила секс с никого, но няма кой да повярва. На финалът признава, че не е правила секс с никой и е била с Толик - съпругът на едната агресорка. Излишно е да казваме, че целият ад се е изсипал върху грешното създание. 

Смешното в този случай е, че нито един мъж не е пострадал по време на скандала. Инквизицията продължила доста дълго, преди да се намесят властите и да сложат край на конфликта!