Труден ден очаква повечето зодиакални знаци. Раците ще са лесно раними, а Стрелците финансово нестабилни. Звездите съветват Близнаците пък да не се пренатоварват и да отменят ангажиментите си, пише edna.bg
Овен 

Днес по-добре не подхващайте нещо ново – концентрирайте се върху това, което вече сте започнали, и свършете колкото е възможно повече работа. Не поемайте прекален риск през днешния ден – няма да доведе до желаните резултати.

Телец

Днес ще приемате всичко много лично и не е изключено някой да ви обиди или да ви разочарова. Макар че не е задължително другият човек да е искал да ви засегне, вие ще реагирате по-крайно от обикновено. Възможно е да проявявате ревност и собственическо чувство.

Близнаци

Днес направете каквото е нужно, за да си осигурите спокойствие, дори това да означава да се изолирате и да откажете да изпълните някакъв ангажимент. Ако сте изнервени, чувствате се зле физически или отношенията ви с близките са обтегнати, помислете дали в последно време не се натоварвате прекалено и дали не задържате нещо в себе си, което е добре да споделите.

Рак

Днес ще бъдете много раними и това ще си проличи, особено ако от партньора/партньорката ви лъха известна студенина към вас, или някой ваш близък прави нещо, което не одобрявате. Ще бъде много трудно да се разкриете пред другия, без да обвинявате, но би било добре да се стремите точно към това.

Лъв

Днес по-трудно ще постигнете вътрешно спокойствие и е много вероятно източникът на тревогите ви да са финансови въпроси или любовни терзания. Ще ви обземат силни чувства и в някои моменти ще ви бъде трудно да ги владеете. Участие в някакво социално събитие или разговор с приятел може да ви се отразят добре.

Дева

Ако днес не успявате да подредите мислите си и да вземете решение по някакъв въпрос, не се тормозете – оставете нещата каквито са. Има риск да се претоварите умствено, особено ако работите на компютър или сте се посветили на интелектуален труд. Така че, редувайте работата с почивка.

Везни

Днес не е изключено да влезете в ролята на арбитър или да съветвате приятелите си по любовни проблеми – вашата способност да анализирате обективно отношенията и да търсите път към компромиса ще бъде особено ценна за близките ви хора. Що се отнася до вашия любовен живот, там се осмелете да бъдете по-искрени.

Скорпион

Днес разговорите ще бъдат приятни, а, ако става въпрос за делови взаимоотношения – и доста продуктивни. Ще бъдете съсредоточени и ще разсъждавате по-трезво, отколкото през предишните дни. Любовните изживявания ще бъдат силно емоционални и страстни.

Стрелец

Днес е възможно споделените финанси да ви създадат проблеми – например, с половинката си да имате разногласия по парични въпроси или делови партньор да не спази ангажимента си към вас. Проблемът може да се разреши, но ще трябва да се въоръжите с по-голямо търпение и да положите доста усилия, за да постигнете разбирателство.

Козирог

Днес делегирайте права на подчинените си, а у дома разпределяйте отговорностите и задачите сред членовете на семейството си. Ако вършите всичко сами, има вероятност да ви дойде в повече и после да се оплаквате, че никой не ви помага. Не пренебрегвайте любимите си хора заради служебни и домашни ангажименти – да побъбрите с тях и да помързелувате заедно може да се окаже по-ценно от десет свършени задачи.

Водолей

Ако днес някой ви дава нещо, вслушвайте се в интуицията си, тъй като има риск после да ви поискат нещо в замяна или да ви подведат. Някои от вас обаче може да получат заслужена награда за усилия, положени в миналото. Не се забърквайте в интриги и тайни споразумения и внимавайте с авантюрите на работното си място.

Риби

Днес ще бъдете настроени на романтична вълна – може да имате повече нужда от внимание, ако сте обвързани, а е възможно някои от вас да започнете нов романс. Ако се влюбите, не решавайте веднага, че сте срещнали сродната си душа – оставете отношенията да се развият. Прибързаните изводи през днешния ден може да ви доведат до разочарования.