Светлана Василева, позната още като Гонзовица, е новата манекенка в леглото на известния с креватните си похождения милионер Христо Сираков. Двамата са заедно отскоро, но плеймейтката вече се хвалела, че връзката им е сериозна, научи HotArena. Горещата клюка била потвърдена от няколко независими източника и е със 100% достоверност, твърди столичен всекидневник.
От доста време Ицо Стоте манекенки не се беше появявал публично в женска компания. Много от хората, които го познават, дори се притесниха за здравето му, като забелязаха тази промяна в неговите навици и поведение. Сега обаче са спокойни – той отново е намерил млада дама, която да топли леглото му, и това е именно палавата Светлана, нашумяла с участието си в последния сезон на „ВИП Брадър“. 

Гонзовица открай време е известна със своята доброта и наивност. Затова се говори, че не е никак трудно човек да я вкара в леглото, уверявайки я, че е голямата му любов. Светлето през февруари дори успя да се сгоди светкавично само месец и половина след като се запозна с обекта на чувствата си. Тя така и не разкри неговата самоличност, но се говореше, че бил милионерът Димитър Тановски. Също толкова скоропостижно, както й се случи, годежът бе развален по настояване на фамилията на младия милионер.

Очевидно Гонзовица не е страдала дълго по изгубената любов. Само два месеца след като се раздели с годеника си, тя отново я намери, но в лицето на прословутия Стоте манекенки. Също както миналия път, така и сега Светлана пърхала щастливо край 60-годишния избраник и била убедена, че чувствата им са за цял живот. 

Говори се, че сватовницата била Златка Райкова, с която Сираков в миналото е имал креватни отношения. При снимките на „Черешката на тортата“ тя се видя на два пъти с милионера и очевидно е преценила, че може да е добра партия за приятелката й Светлана. Епизодите с Христо и Злати бяха излъчени миналата седмица, но са снимани преди около месец. 

Самият Христо Сираков отдавна споделя, че се чувства невероятно самотен дори и когато е заобиколен от много дами. Златка решила да прояви доброта, като го запознае със Светла, която хем е хубава, хем добричка и макар да цени финансовото състояние на Сираков, най-вероятно ще се привърже и към самия него, а не само към парите му.

Златка запозна Василева и с предишния й любим – Тановски, припомнят светските клюкари.