Топ журналистката Елена Йончева се стопи и е отново във форма със супер диета. Репортерката заяви, че се чувства отлично, благодарение на проста рецепта с канела и джинджифил, твърди HotArena. Всяка сутрин на гладно, хубавата Елена изпива по 250 мл. топла вода с канела и джинджифил. Съотношението е изключително просто.
След като заври водата, в нея се добавя по-малко от половин чаена лъжичка канела и една кафяна лъжичка настърган джинджифил.

Резултатът е повече от успешен, а Йончева си възстановила формата за много кратко време. Тя обикновено пиела напитката сутрин рано, на гладно, за да не пречи на другите й хранения през деня, пише „България днес”.

От друга страна специалистите съветват, напитката да се пие по всяко време на деня, но само веднъж на ден. А ако я пиете вечер, то тя трябва да замести вечерята ви.

За полезните свойства на канелата и джинджифила се знае отдавна ,но наскоро те влязоха в листата и на стоте супер храни на века. Канелата понижава кръвното, пречиства кръвна и сърцето, помага за по-доброто храносмилане и подсилва имунната система. 


От друга страна пък джинджифилът е с доказани антиракови и антитуморни свойства, топи килограми, пречиства холестерол и укрепва организма. Така че приемайте редовно и от него.