Почти невъзможно е човек да прощава всичко, защото всеки има определени принципи, на които държи. Да прощаваш е човешко, но никой не е казал, че е лесно. Учиш се цял живот да не реагираш остро, да разбираш другите гледни точки и че и ти не си безгрешен. Има една зодия, която умее да прощава почти всичко:

Лъв

Лъвовете са великодушни и разумни. Те притежават нетипични за всички останали зодии вътрешна сила и спокойствие, които им придават особен блясък в очите. Те подбират внимателно хората, на които държат и това е ключът към тяхната склонност да прощават. Лъвовете не допускат случайни хора в живота си и много внимателно изпитват всеки един от близките си с време и действия. Когато един човек влезе в живота им, това означава, че той е надежден и може да му се има вяра, почти без никакви условности.

Когато обаче се случи така, че някой предаде Лъва, в началото той реагира като статуя и не изразява никакви емоции. Това е и тяхното наказание - дългото мълчание. Ако предателството, каквото и да е то, се случи в семейството, Лъвовете се нуждаят от много повече време, за да простят. Но те са готови на всичко за семейството си и знаят, че трябва да направят компромис, за да продължи щастието им у дома. Когато представителите на тази зодия са предадени от близък приятел, те прощават, но никога нямат вяра отново по начина, по който са имали преди.

Вадят си изводите, не показват особена промяна в поведението, но винаги си имат едно наум и никога не приемат човека отново като техен най-близък приятел. Лъвовете са зодията, която може да прости всичко на правилните хора. Те имат златни сърца и достатъчно смелост, за да се доверят отново.

Източник: actualno.com