Константин увеличи семейството на скъпите си автомобили с чистак-бърсак нова кола за 100 бона. Изпълнителят вече хвърчи из столичните булеварди с чисто нов бял „Мерцедес“ C клас. Моделът е пресен-пресен, от 2016 година.
След новата придобивка Константин вече може да се похвали с автопарк за над половин милион. Известно е, че скъпите коли и бохемският живот са най-слабото място на фолкаджията. Гаражът на Коцето е събрал цяла колекция от бижута на четири колела, а „белият звяр“, както самият той нарича новата си кола, е последната му глезотийка. Въпреки че новият „Мерцедес“ е сравнително по-евтин от останалите му коли, запознати разказват, че е много мощен и е едно от най-добрите му попадения, съобщава  научи HotArena.



Изпълнителят притежава няколко коли, всяка от които на стойност над 100 хиляди лева. В гаража си купонджията къта БМВ Х6, спортен ,,Нисан ДжиТи“ и „Мерцедес“ S класа. И трите возила са с един и същ регистрационен номер 9779, а само последните им букви са различни. Доскоро Коцето се фукаше и с жълто „Ламборгини“, което гордо красеше входа на дискотеката му в Студентски град. 

Eдинствено джипа шофира съпругата му Надя, а с останалите три коли движи той. Според източниците ни Коцето е дал над 130 бона за бавареца, 100 хиляди за нисана и над 100 хиляди в лева за лимузината си „Мерцедес“. И двамата с Надя сменят возилата си за деня според настроението сутрин, издават съседи на младото семейство.