Въоръжен грабеж стана по-рано днес в София. От пресцентъра на МВР потвърдиха пред БЛИЦ, че към 14:30 часа е подаден сигнал за престъплението, а полицията е предприела издирвателни мерки на обирджиите.
От пресцентъра на МВР заявиха, че след гонка един от заподозрените за извършения по-рано днес въоръжен грабеж на бул. „Ломско шосе“ е задържан. По време на преследването, в кв. „Разсадника“, той е стрелял многократно по полицейските служители, независимо че по това време в района е имало хора.

Това е наложило полицейските служители да произведат изстрели със служебното си оръжие. Мъжът бил прострелян и задържан.

По първоначална информация, той е нанесъл материални щети на три полицейски автомобила.

Продължава издирването на другия извършител на тежкото престъпление. Според данните, той е висок към 170 см, на видима възраст около 45 години, късо подстриган и много татуировки по ръцете, краката и дясната част на врата. Облечен е със сива блуза и бермуди. 

Хората, които забележат или разполагат с повече информация за издирвания, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
 

 
 

 
 




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!