Упорството е черта, която всички мислят, че притежават, но при някои зодии тя е представена в много по-голяма степен от други. Ако съществува класация за това, кой е най-твърдогладият между зодиакалните знаци, първите три места безспорно се падат на Телеца, Скорпиона и Лъва.

Телец - с него даже и не опитвайте

От всички знаци в зодиака, Телците са доказано най-твърдоглавите. За тях дори не е важно дали са прави или не, те просто искат това, което са си намислили и ще плачат или ще се гневят, докато не го получат.

Тези симптоми се появяват още в ранното им детство и остават до края на живота им. Единственото нещо, което се променя е, че с течение на времето се учат как да го прикриват, когато са в обществото, но все още не успяват в това, когато става въпрос за техните близки.

Скорпион - истински ужас

Представителите на този знак провокират с инат дори и тогава, когато не е необходимо да се прави. Те използват това като маска, с която се опитват да провокират другата страна.

Те са майстори, когато става въпрос за контролирането на собствените им емоции, а понякога се карат и спорят само за да покажат на другата страна кое са готови да толерират и кое - не.

Лъв - не ми пука какво говориш, бла бла бла, не те чувам!

Представителите на този знак си остават просто едно упорито дете, независимо на колко години са.

В състояние са да ви кажат "Не ме интересува какво имаш да кажеш, не те чувам" и да си запушат ушите, прибягвайки към низки удари, които нямат връзка с разногласията, за да могат просто да ви покажат, "че не сте прави". Ако не им отстъпите, в състояние са и от най-малката дреболия да направят огромен скандал.