Албена Михова отново връща окръглените си форми. Актрисата, която уж беше надвила в борбата с излишните килограми, отново се е освинила. Близки до Бени издават, че блондинката си е върнала всички килограми, които успя да смъкне през последните години, като дори е натрупала още отгоре, видя HotArena.
В момента комедиантката е заковала кантара на 90 кила, което е с 20 повече от теглото й преди 2 месеца, разказват запознати. Клюката мълви, че актрисата е минала на тежки антидепресанти, които така са побъркали хормоните й, че напълняването е било неизбежно, пише "Всеки ден".

„Личи си, че нещо не е наред. Да качваш по 10 килограма на месец, не е нормално. Дано е добре и не си е докарала сериозен здравословен проблем“, притеснени са почитатели на актрисата.

Според близки до Михова истинската причина за запуснатия й външен вид е дълбоката депресия, от която не може да излезе след последната нещастна любов, с която й се наложи да се справи. 40-годишната Албена уж беше решила да се втали ударно, след като преди време си хвана поредното младо гадже – 27-годишния футболист Николай Колев, но вместо щастлива развръзка съдбата отново й поднесе звучен шамар. Преди време се заговори, че двамата са се разделили заради друга жена, и това може да е причината за окаяния й вид.

Голямата драма на Албена е свързана и с факта, че е самотна майка и едва свързва двата края. Телевизионните й ангажименти напоследък секнаха и за да закърпи бюджета, се налага Миховада преподава и в частна театрална школа, тъй като заплатата й в Малък градски театър е крайно недостатъчна.