Ясна е причината за всички видове рак. Конспирацията, която държи хората в сянка, е разархивирана от базата данни на СЗО и вече набира световна популярност, пише bgnes.bg.
В Америка, болен от рак пациент плаща за лечението си между 350 000 и 850 000 долара! Представете си какво означава това! И какво означава за тези, които са вземали парите, да не си ги получават повече. Животът на тези лекари и съществуването на институциите зависи от тези пари! Според световната статистиката ежегодно от рак се разболяват над 14 милиона души, от които 8 милиона ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си без да са диагностицирани? Изводът е, че употребяваните лекарства не са ефективни, а всички знаем, че са и твърде скъпи. Един медикамент за химиотерапия наречен Erlotinib струва около 3.000 евро на месец. Властите са одобрили това лечение срещу рака, тъй като, то повишава процента преживяемост с 12 дена. Звучи трудно за вярване, но е истина. Най-тъжното е, че химиотерапията има ужасни странични ефекти. Друго лекарство, пак за химиотерапия струва около 9.000 евро на месец, тъй като увеличава процента на преживяемост с шест седмици.

Процента на преживяемост при пациентите с рак, които приемат химиотерапия и радиация е същият, като този на пациентите,които не се лекуват изобщо! Само двама от 100 пациенти в четвърти стадий на болестта, живеят до пет години след лечението? Това означава, че останалите 98 умират! Огромните суми пари е това, което поддържа жива тази безсрамна измама. Фармацевтичните спекуланти правят пари, като отравят пациентите с рак.

И все пак познанията ни за това, какво поражда туморите, ни дават сила да ги спрем, независимо от това дали са доброкачествени или злокачествени.
През 1979, д-р Хулда Кларк прекратява научноизследователската си работа. Единадесет години по – късно тя открива следи, които я водят към причината на възникване на рака.

Изследванията на д-р Хулда Кларк показват, че екземата се дължи на заселване с кръгли червеи, епилепсията – на вид кръгъл червей, Ascaris, шизофренията и депресията – на паразити в мозъка. Астмата се причинява от заселване на Ascaris в белите дробове, диабетът – от говеждия панкреатичен метил Eurytrema, мигрените – от нишковидния червей Strongyloides, а розацейното акне – от Leishmania. Много сърдечни заболявания на човека се причиняват от кучешкия червей Dirofilaria. Списъкът не свършва дотук.

Зад много болести и болестни състояния включително СПИН (AIDS), рак, фибромиозит и фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, умора, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, кариес, безсъние, алергии, депресия, шизофрения, болест на Крон, ставна и мускулна болка, болки от всякакъв произход и др., се крие някаква инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии, гъбички (напр. Кандида), вируси и червеи – глисти, тении и др. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести предизвикани от бактерии и вируси – HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафилококи, стрептококи, холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.