Ревниво гадже стана причина една от най-атрактивните звезди в поредицата „София ден и нощ”, да прекрати участието си в сериала. Чаровната Алекс Янкова, която играеше в култовата поредица Поли, се принуди да напусне, заради гаджето си.
Причината се оказа традиционна — ревност. Мачото ревнувал безумно русата фурия и дори й дал ултиматум да избира или сериала, или връзката им.

Хубавата Алекс предпочете да остане с него, вместо да гради кариера на актриса. Тя няма никаква надежда, че ще успее да съчетава и двете, тъй като половинката й я тормози постоянно.

Здравенякът не спира да се държи с нея обидно, а с колегите й като провинциална мутра. Стигнало се дори до сцени с продуцента Краси Ванков, след което договорът на Алекс бил прекратен предсрочно, пише „Телеграф”.

За разлика от нея, колегите й от поредицата успяват да създадат успешни връзки в сериала, а и извън него. Мачовците не крият, че свалките за една нощ с тях, са станали многобройни, но в същото време са открили и сериозни партньорки.

В момента Адриан и Крис имат щастливи връзки. Първият е обвързан с колежката си Калина Иванова, която играе Симона, а екранният Коки има връзка с Анджи Павлова, която е модел.