Американският актьор Ричард Гиър явно е решил да предприеме кардинални промени в живота си. 66-годишната кинозвезда планира да се ожени за трети път и да има още деца.
Заради 33-годишната си избраничка от Испания Алехандра Силва той е готов да зареже Холивуд и да се премести в Европа.

Според информатори на National Enquirer, Гиър иска да приключи колкото се може по-бързо развода с втората си жена Кери Лоуъл. Той живея с нея 12 години и двамата имат 16-годишен син. “Ричард иска най-сетне да приключи развода си с Кери, който се точи вече 33 месеца, за да се ожени за Алехандра и да има дете от нея!”, заяви събеседник на изданието.

Според източника Гиър бил подтикнат към такава решителна стъпка от срещата си папа Франциск неотдавна. Въпреки че актьорът изповядва будизма, разговорът с понтифика му е направило незабравимо впечатление. „Той осъзна, че в живота си трябва да върви напред“, подчерта още източникът.

Светската лъвица Алехандра вече има брак зад гърба с милиардер индустриалец, от когото има син. Разводът на Гиър обаче ще му излезе солен. Залогът са 250 млн. долара, но 55-годишната Лоуъл ще се радва и на 100 милиона.

източник: zajenata.bg