Пророчицата Ванга, която почина преди 20 години, прогнозира, че "Европа, каквато ние я познаваме, няма да съществува след 2016 г." Мнозина днес виждат в "Брекзит" осъществяването на нейното пророчество, но и многобройните други пророчества за края на света!

В Европа през 2016 г. почти няма да има живот, континентът ще изглежда опустошен и унищожен. Европа ще бъде почти ненаселена, а преди това ще се случат поредица бедствия, прогнозира пророчицата Ванга, чиито предсказания са се сбъдвали в почти 85 процента от случаите. 

Сега, след референдума, с който британците гласуваха за излизане от Европейския съюз, световните медии се сещат за "балканския Нострадамус" , както наричат Ванга ​​и нейните пророчества.

Ванга предсказа, че такава Европа вече няма да съществува след 2016 г., а какво е Брекзита освен край на Стария континент такъв, какъвто го познаваме? Тази жена прогнозира терористичното нападение на кулите близнаци в Америка на 11 септември, но също и създаването на Ислямска държава.

Предсказа, че населението в Европа ще бъде почти нулево заради нахлуването на мюсюлмани, които ще се опитат да ся завладеят. Кризата е навсякъде в Европа, а сега вече напада и Великобритания. Нейните думи ние трябва да вземем насериозно, предупреждава британският "Експрес", както и повечето европейски медии. 

Ванга не е единствената, която е имала "черни" визии за Европа. Армагедонът който очаква Стария континент, се споменава дори в Библията. Там пише, че идват крале от север и юг, чийто сблъсък може да бъде фатален за Европа. Излизането на Великобритания от ЕС може да бъде точно този сблъсък, отбелязват английските сайтове, които се занимават с религия. Колко далеч отива всичко това показват и спекулациите, които се появиха вчера, според които британската кралица била разтревожена, защото наближавал краят на света! Ако може да се вярва на източниците, близки до британската кралица, Елизабет Втора възнамерява да абдикира, ако Великобритания напусне ЕС!