Хората не са идеални и допускат грешки, включително и по време на секс. Понякога обаче грешката в леглото може да доведе до лош край и на половия акт, и на отношенията между партньорите.
Руско проучване посочва петте най-големи и най-чести грешки на дамите в леглото.

Грешка №1: Говоренето по време секс

Половият акт не се нуждае от разговори, той трябва да изпълва стаята не с говорене, а със стонове и въздишки от удоволствие. А за любовта и другите неща може да се поговори и след това.

Грешка №2: „Ти си по-добър от...."

Много мъже посочват като грешка на жените в леглото и сравненията от типа: "Ти си по-добър от Алексей и Сергей, взети заедно". Несъмнено подобна хвалба след секс би поласкала всеки мъж, но не трябва да го сравнявате с предишните си партньори.

Грешка №3: Пасивният секс

Общо взето, дамата ляга и... чака. Такова поведение дразни всички мъже, без изключение. Неподвижната статуя в леглото може да възбуди единици, а след полов акт с подобна партньорка мъжът се чувства твърде изтощен.

Грешка №4: Секс по време на футбол

Дамите трябва да приемат, че мъжете са си футболни запалянковци, или поне по-голямата част от тях. И когато жена поиска да се отдадат на ласки, докато играе любимият му отбор по време на Шампионската лига например, тя почти сигурно ще претърпи горчиво поражение. А това само ще доведе до излишно напрежение в отношенията.

Грешка №5: "Това откъде го научи?"

Друга фраза на дамите, която би могла да убие страстта, е: „Преди не си правил такова нещо, къде си го научил?!". След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва.