Отракана мадама обикаля света безплатно, възползвайки се от услугите на агенция за запознанства, съобщава „Сън“. Натали Ууд е на 30 години от Кентърбъри. През последните две години тя е излизала на 80 срещи, уредени й от агенцията. В този период от време тя е посетила държави като Дубай, Турция, Малдивите, Австралия и Чехия.
Билетите за нейните пътувания се плащат от ухажорите, които искат среща с нея. Освен това те често я глезят с партита на яхти и разходки с луксозни автомобили. Въпреки всичко Натали твърди, че тя се възприема като „луксозен турист“, а не като златотърсачка.

„Аз обичам да пътувам и се присъединих към сайта за запознанства, надявайки се да намеря хора, споделящи моята страст. Честна в това, което търся. Аз съм свободна и търся срещи с нови хора, които споделят моите интереси. Върху мен няма натиск за сексуални отношения с мъжете, с които отивам на среща. Аз обаче не изключвам и подобен вариант. Преди да отида на среща винаги първо се уверявам, че мъжът, който ме кани ме привлича. Има и по-възрастни мъже, които ме канят. Те обаче са най-вече успешни бизнесмени, които не искат да пътуват сами. Грижа се за сигурността си и винаги искам личните данни на мъжете, с които се срещам, но до този момент съм попадала само на забележителни джентълмени“, споделя Натали. 



Източник: fakti.bg