Френското шато на Анджелина Джоли и Брад Пит, с което се сдобиха преди няколко години, е станало причина за грандиозен скандал между съпрузите. Причината е, че актрисата иска да го продаде, за да може да прекарва повече време в Лондон, където да развива политическата си кариера. Идеята й обаче изобщо не се понравила на Брад, който не искал и да чуе за продажба на имението, което разполага с огромно лозе.
„Анджелина сериозно е решила да развива политическа кариера“, споделя близък до звездното семейство. Освен че вече работи по няколко проекта в тази сфера, тя ще започне да преподава и в училището по икономика, което е в Лондон, пише Elle. 

За да стане член на една от организациите, с които си сътрудничи обаче, й е нужно да плаща данъци във Великобритания. Поради тази причина тя искала да се отърве от френското имение и да си закупи такова на Острова. „Брад обаче категорично отказва да се съобрази с искането й“, обяснява запознат. Още повече, че благодарение на лозето си, двойката вече произвежда и собствена марка вино розе.