Американка уби двете си дъщери на улицата в Тексас, часове по-късно дошлите на място полицаи я обградиха и застреляха. Трагедията се е разиграла в Хюстън.
42-годишната Кристи Шийтс имала законно притежаван пистолет. Все още не е ясно как е успяла да измъкне дъщерите си Тейлър (22) и Мадисън (17) на улицата. Засега се съобщава само, че причината за жестокото убийство била свързана със спорове в семейство.
 
Цялата трагедия се разиграла буквално в рамките на няколко минути на улицата. Полицията получила сигнал от уплашени съседи, които видели двете момичета да лежат на улицата в кръв, съобщава "Дейли мейл".
 
Мадисън била мъртва, Тейлър още дишала, но починала по пътя за болницата. Дошлите на място полицаи обградили Кристи, но тя отказала да се предаде и била застреляна.
 
През цялото време бащата на двете момичета бил вкъщи, но изобщо не подозирал за жестоката драма, която се разиграва на метри от дома му. Когато разбрал какво е станало, изпаднал в шок и се наложило да бъде закаран в болница.
 
Кристи Шийтс била от заможно семейство, работела като бизнес мениджър в частна фирма. Приятелите й твърдят, че обожавала дъщерите си. Дори написала във Фейсбук: "Пожелавам всичко най-хубаво за деня на дъщерята на двете ми прекрасни, сладки, мили, красиви и интелигентни момичета. Обичам ви и ценя над всичко!"
 
Самата Кристи била религиозна, посещавала местната баптистка църква. Често говорела за любовта и за необходимостта от това хората да бъдат търпеливи, разказва нейна приятелка. Тя описва дъщерите й като мили и възпитани момичета.



БЛИЦ откри профила на Кристи Шийтс във Фейсбук. През февруари тази година тя описва, че е прекарала няколко мъчителни дни в болницата, след като е била ухапана от отровен паяк, по-известен като "Черната вдовица". "Това беше най-мъчителната болка, която съм изпитвала през целия си живот", твърди Кристи и разказва, че е получила отоци по цялото тяло и не е била на себе си в продължение на пет дни. 

На профила си във Фейсбук Кристи често разказва за семейството си, за родителите, които много обичала, говори и за дъщерите си и ги нарича "моите съкровища". По нищо не личи, че предстои такава ужасна трагедия. 

Превод и редакция БЛИЦ