Ресторантът „4You”, който се превърна в най-често споменаваното заведение в Слънчев бряг заради стрелбата по Димитър Желязков - Очите, отива в историята. Табелата с името над входа му вече я няма, оставена е само другата, от която става ясно, че ресторантът работи нон стоп, съобщава „24 часа”.
Собствениците са имали планове да възстановят работата поне частично като отворят само градината. Дори за един ден лентите са били свалени, а външната част е почистена. Там имаше съборени маси и столове, счупени чаши.
 
Според свидетелските показания именно през градината след стрелбата са побягнали Божидар Кузманов – неформален съдържател на заведението и Георги Иванчев, впоследствие обвинен за опит за убийство на Митьо Очите.
 
Сега обаче жълтата полицейска лента отново е опъната от единия до другия край на ресторанта, който се намира в партера на сграда с апартаменти на около 200 метра от главната алея на Слънчев бряг. Според запознати местопроизшествието е непокънтано - до сепаретата, където бе убит гардът на Очите – Александър Алексиев, а самият Желязков – прострелян опасно, масите не са отсервирани, а петната кръв още са по пода.
 
Пълни с развалена храна чинии  и недопити чаши се виждат и по други маси в бившето вече „4 You”. На алеята пред заведението обаче липсва колата, използвана от Божидар Кузманов-Кравата, която остана там повече от 2 седмици.
 
Трима в момента са обвиняемите за кървавия инцидент, при който 46-годишният Алексиев бе убит на място, а Желязков – надупчен на 5 места. Съдът наложи постоянен арест на 31-годишин Тодор Славов, за който има безспорни доказателства, че е причинил две от общо 4-те смъртоносни рани в тялото на гарда. Алексиев е бил прострелян на 7 места. След стрелбата Славов остава в ресторанта и се предава на пристигналите полицаи.
 
Димитър Желязков все още е в реанимацията на бургаската болница.