Носителките на титлата „Мис Силикон" през годините станаха поетеси и актриси, след като се окичиха с короната. Джулиана Гани издаде стихосбирка „Мъжете са боклуци, но не можем без тях“, а Дарина Калчева изгря ролята на проститутка в сериала „Под прицел“, пише HotArena.  Гери Райчевска се снима в много клипове и реклами, а в момента се изявява в много голям проект в Киноцентъра, който пази в тайна. 
„Мис Силикон 2016“ ще се проведе на 22 юли в Слънчев бряг, а досега за участие са се записали над 150 момичета. От тях на финала ще останат 10. Причината толкова млади момичета да искат да се окичат именно с тази титла се оказва фактът, че кило силикон те прави по-голяма звезда у нас, отколкото други неща.



Първата победителка в конкурса Йоанна Христова е увеличила гръдната си обиколка до неузнаваемост. В момента носи рекордните 1050 кубика във всяка гърда. В светските среди тя стана известна като танцьорка на рапъра Иван Динев – Устата. Малко след като грабна титлата Йоанна роди и първото си дете. В момента тя се е оттеглила от светското пространство и не се знае с какво се занимава.



Безспорно най-известната победителка в конкурса „Мис Силикон“ е Гергана Райчевска, която печели наградата през 2010г. Гери е една от най-търсените моделки за снимки на реклами, музикални клипове. Бюстът й е с внушителните размери 900 кубика успя да впечатли журито, което беше единодушно в избора си. По-късно Гери се яви на конкурса „Мис Плеймейт“, но не успя да се класира. През годините Гери показ, че може да си известен и без множество скандали. Името й бе забъркано с Георги Иванов-Гонзо, но тя отрича да е имала връзка с него. „Мис Силикон“ ме направи популярно лице. Отвори ми вратите за професионална реализация. Снимах страшно много фотосесии за различни брандове. Иначе негативите са обичайните клюки в жълтата преса. Неща, които никога не съм харесвала, но знам, че са част от играта“, разказва Гери.

Упорито по крачките на Гери Райчевска вървят Мис Силикон Джулиана Гани и още действащата победителка Габриела Попова.

Първата избира прекалено скандален имидж.



Джулиана не миряса само с една победа и се окичи с титлите „Най-добър еротичен модел 2012“, „Мис тунинг 2014“, „Супермодел на България“, а само преди дни бе избрана за Мис Мерилин. Преди няколко месеца тя показа фотосесия на която е гола и омазана в шоколад, с което показа, че се раздава на макс и не харесва етикета „монахиня“. Гани е благодарна на съдбата, че е спечелила „Мис Силикон“, защото тази титла й носи славата. Преди да стане известна Гани заработвала като танцьорка. В началото се изявявала на сватби,където излизала от торта и правила сластни движения в скута на кръстника или младоженеца. След като сложила силикона започнала работа като еротична танцьорка.

Истински светски бум предизвика и перничанката Габриела Попова,



която само за една година се нареди сред най-известните жени у нас. Габи спечели хората с добро сърце, като през годината беше главно действащо лице в няколко благотворителни каузи. „Аз не обичам да говоря много за тези неща. Човек трябва да прави добро не само по време на кампании“, споделя тя. Габи разказва какво й е донесла или отнела славата: „Много неща. Животът ме срещна с много интересни хора. Едно от нещата, с които не мога да свикна още е медийният интерес към мен. Срещнах предателства, много фалшиви хора. Много от тях гледат на мен само като на „Мис Силикон“, а не като а едно обикновено момиче и ме заливаха с помия без дори да ме познават и знаят какъв човек съм, но вече се опивам да не обръщам внимание на тези неща“.



Със скандал пробва да стане известна и победителката от 2014-а Габриела Иванова, но тя не успя да влезе в полезрението на българина. Тя е бивш еротичен модел и порно актриса. Преди година Габриела роди и първото си дете. Още докато беше бременна се раздели с бащата на детето си. "Как можах да забременея от такъв боклук, който за нищо не става“, каза тогава Габриела. Тя е родена в Тополовград, но повече от 5 лета живее в Ница, Франция. Тя е бивша порно актриса с псевдонима Камели Лаунч, но е приключила кариерата си там и сега печели парите си като еротичен модел. Според запознати сега се отдала само на детето си.



Щастлива майка е й Мис Силикон 2012, Десислава Мутафчиева. Тя гледа детето си и страни от светски изяви и конкурси. Деси бе една от малкото носителки на короната, която не се забърка в скандали.



Обещаващо тръгна кариерата и на Мис Силикон 2011-а Лили Иванова. Моделката обаче не отстоя позиция и от година никой не е чувал нищо за нея.