Ирландската певица Шиниъд О'Конър лично опроверга на страницата си във "Фейсбук" появилите се слухове, че е възнамерявала да сложи край на живота си. Заради мълвата полицията в Чикаго предприе издирването ѝ.
49-годишната О'Конър определи слуховете, че е заплашвала да скочи от мост като "неверни и злонамерени". "Твърде съм щастлива, за да направя подобно нещо", пише Шиниъд О'Конър.

Според американски медии полицаите в Чикаго са били алармирани за самоубийствените намерения на певицата от свой ирландски колега.

През месец май тази година Шинейд беше обявена за издирване в покрайнините на Чикаго, след като не се завърна от разходка с велосипед.

Преди това певицата помести на своята страница във "Фейсбук" несвързано съобщение, от което следваше, че от дълги години е страдала от емоционална травма. Впоследствие тя бе открита в един от хотелите на града.

През ноември миналата година О'Конър съобщи в социалните мрежи, че е взела свръхдоза медикаменти в хотелска стая в Ирландия. Тогава тя бе открита и изпратена на лечение.

Проследете едни от най-шокиращите ексцентричности на ирландската певица във видеото горе.

Източник: БТА