Близки и приятели на убитата Веселина Тодорова от Габрово стягат протестно шествие в нейна памет утре. То ще тръгне от сградата на МВР в града. Началото е обявено за 16,00 ч., а протестът ще бъде под надслов: „Няма да забравим, няма да простим!”.
Организаторите разпространяват новината за шествието в социалната мрежа Фейсбук.

„Спомняте ли си Веси ??? До скоро тя ви беше добра приятелка, а за някои почти сестра. Готова да помогне с каквото може на всеки. ТЯ БЕШЕ УБИТА! Опитват се да я изкарат наркоман и самоубиец, но дори и хора, които не я познаваха, не вярват но тези лъжи. Кой се прикрива??? Вие като стоите отстрани и мълчите се примирявате и донякъде съгласявате с тези твърдения. Някои от вас я познаваха по-добре от мен, но позволяват да петнят името и. ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ЛИ УБИЕЦЪТ ДА ОСТАНЕ НА СВОБОДА???”, пишат гневни близките на Веселина.
 
По случая с убитото момиче, което полетя от терасата на дома си, все още няма задържан и обвинен. Прокуратурата работи по версията за убийство. Междувременно приятели на Веселина наеха и частен детектив, който ще нищи причините за смъртта й и ще търси убиеца. 

„Кой е следващият? На 25.06.2016г. стават 21 дни от както УБИЙЦИТЕ на Веселина Тодорова се разхождат свободно по улиците на гр. Габрово!!! ВСИЧКИ СМЕ В ОПАСНОСТ!!! Нека да излезем и да покажем, че има хора които, ги интересува какво се случва в Габрово и в цяла БЪЛГАРИЯ. Какво е бъдещето на децата, които остават тук и нашата объркана и продажна система позволява те да бъдат погубени.”, пишат организаторите на протеста. 

Юлия Стоянова, БЛИЦ