Една от ярките изгряващи звезди на Холивуд Аманда Зайфрид преживя може би най-голямото унижение в професионалната си кариера. Красивата актриса беше оставена по „коте“ и гол задник в самия център на Париж от снимачния екип на „Живанши“. Това се случи по време на рекламна фотосесия за новия парфюм на модния гигант вчера във френската столица, пише HotArena.
Издокарана в миниатюрна розова нощничка, Зайфрид моментално привлече вниманието на папараците, които безгрешно надушиха задаващия се скандал. Актрисата се снима върху парапета на едно от култовите места в Париж – Пон дю Карусел, като почти веднага подари на фотографите незабравима гледка към интимните си части. Моментът на шок настъпи в мига, когато стана очевидно, че от „Живанши“ явно не са счели за нужно да осигурят дори изрязани прашки на актрисата. Нещо повече – снимачният екип съвсем преднамерено поставяше Аманда в провокативни пози, за да изложи на показ срамните устни и ануса й. 

Зайфрид трябвало да призове целия си професионализъм на помощ, за да се справи със ситуацията, но отделни фотоси, запечатани от папараците, са уловили актрисата намръщена, недоволна и очевидно ядосана. Според очевидци на сесията звездата буквално побесняла, когато две момичета от екипа иронично се закискали при вида на разголените й прелести.