Мисис България 2010 Галена Стоичкова Георгиева била част от елитна банда скъпоплатени жрици на любовта. Това става ясно от обвинителния акт по делото срещу любовницата на скандалния сводник Стоян Стоянов-Златния Вера Дзънгова, пише в. „България днес”. 
Според прокуратурата в периода от края на 2011 г. и 2012 г. шармантната красавица нееднократно е предлагала изваяното си тяло срещу 500 евро. През 2013 година срещу нея дори бе повдигнато обвинение за участие в престъпната банда на мадам Дзънгова. Веднага след като й били снети показанията, процесът срещу нея бил прекратен, тъй като било установено, че тя не е набирала проститутки, а е била такава. 

По това време топмоделът е на върха на своята кариера. Модните ревюта, тузарските приеми и благотворителните кампании се превръщат в нейно ежедневие. Тя се радва на компанията на столичния елит и посещава най-скъпите заведения. Точно тогава красавицата узаконява и дългогодишната си връзка с мастития бизнесмен Георги Георгиев. От собственика на мъжкия волейболен тим на ЦСКА и шеф на GM Capital тя има две деца. 

Охолството и парите, на които се радва дългокраката хубавица, са повече от достатъчни. Тя върти заедно със съпруга си и успешен хотелиерски бизнес по Черноморието. Явно луксът на благосъстоянието и светският живот не стигат на миската и тя решава да позаработи самостоятелно малко пари. 

Това съвпада с поредния скандал с мъжа й, след който те се разделят за кратко. Кранчето спира, а изградените скъпи навици трябва да се поддържат. Галена си уговаря среща със своята стара приятелка Вера Дзънгова, чиято професия не била тайна в баровските среди. Мадам веднага откликва на топмодела, която я моли да поработи малко за нея. Уговарят се на кафе в столичен мол, като сутеньорката й гарантира добри печалби.

Тя подхожда снизходително към приятелката си, като й казва, че ще й удържа много по-малко от на другите момичета, а в началото дори няма да й взема процент от заработеното. Така Мисис България 2010 става част от дамите, практикуващи най-древната професия. Започват сексвоаяжи в Южна България и главно в Пампорово и Пловдив. 

Момичетата, сред които е и всепризнатата красавица, получават обаждане от Вера, която им казва къде са клиентите. Те са главно богати чужденци, готови да дадат много пари за приятна компания. Така само за няколко поръчки миската заработила достатъчно, за да поддържа статуса си на хайлайф персона. 

По делото има приложени и СРС-та от телефоните на жриците. От тях става ясно, че мадам не пришпорвала никое от своите момичета, а ги задържала при себе си с тлъстите хонорари. Другите пеперудки взимали по-малко пари от Галена, като давали и 30% от изкараното на шефката. 

Цената за час варирала от 300 до 400 лв., като Дзънгова получавала средно по 150 лв. на поръчка. Освен изискванията за перфектна фигура сводницата подбирала труженичките си и по интелект. Като едни истински гейши те трябвало да забавляват богатите клиенти, като било задължително да поназнайват и английски. Набирането на проститутките също ставало доброволно, като място за търсене на подобен тип работа били конкурсите за красота в столицата. Там от дума на дума непросветените момичета разбирали от опитните "манекенки" как се изкарвали пари за силикон и охолен живот. 

Схемата била перфектна и за кратко жриците на Вера станали близо 15. Всички били доволни, тъй като клиентите били възпитани, а кинтите много. Вера Дзънгова вече е получила условна присъда като тартор на група, предлагаща сексуслуги, след като е сключила споразумение с прокуратурата. Единствената обвиняема по делото остава 21-годишната Теодора Янкова, която най-вероятно също ще отърве зандана, тъй като само е подшушвала на момичетата как може да изкарат бързи пари.