Станислава, дъщерята на Димитър Желязков, изглежда така, сякаш всеки момент ще се срине. Тя дойде за погребението на Сашо Японеца, доверения гард на баща си, цялата в черно. Младата жена бе дошла, за да си вземе сбогом с Сашо Японеца, видимо съсипана. Тя познаваше гарда от години.
Сякаш искаше да докаже, че Сашо до последно е останал един от най-верните на баща й, Станислава почти не се отдели от ковчега. Дъщерята на Митьо Очите видимо не изглеждаше в добро състояние, пише „Флагман”.

Тя денонощно е пред бургаската реанимация, за да следи състоянието на Димитър Желязков, който все още е в кома, а днес бе му правена нова тежка операция, но състоянието му остава критично, с опасност за живота.



Млада руса жена потресе с облеклото си на погребението на гарда на Митьо Очите – Александър Алексиев, известен в кримисредите с прозвището Сашо Японеца. Блондинката бе облякла черна рокля с гол гръб – подходяща повече за сватба, отколкото за погребение. Всички бяха шокирани от тоалета й и се чудеха защо се е облякла по този безумен начин. Не е ясно коя е дамата – мутреса от обкръжението на Митьо Очите или роднина на Сашо Японеца.

За първи път на гангстерско погребение се допуснаха медии толкова близо до траурния ритуал. За неколцианата журналисти, които имаха смелостта да отидат на гробищния парк, бе чудо, че не станаха обект на нападки, за разлика от първите минути след атентата срещу Митьо Очите, когато близките му се опитаха пред полицаи да линчуват част от журналистите, дошли пред Спешното отделение на МБАЛ-Бургас.



Сега те видимо бяха респектирани от засиленото полицейско присъствие. Спецченгета дебнеха за сигурността, още десетина цивилни полицаи дискретно наблюдаваха кои ще изпратят в последния му земен път Сашо Японеца.