Кой е мъжът, изправил се с 10 души срещу Митьо Очите? Несебърският наркобос е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в Слънчев бряг, а около десетина души го чакаха вътре и стреляха. Собственик на заведението е мъж, известен като Божо. 
Божо е собственик и на дискотека в Слънчев бряг, има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК. Той е приближен и гравитираше около бай Миле, когото убиха на стадион „Славия”. Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите, съобщава Нова телевизия. 

По непотвърдена информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението. 
 
Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Малко след 21 часа избухва конфликт между Очите и хората му и друга група в заведение в центъра на Слънчев бряг. Желязков пристига на място с охраната си, а отсреща започват престрелка.  
 
Според едната версия Димитър Желязков събирал такса „спокойствие" от заведенията в Слънчев бряг. Той пристигнал пред заведението, пред което избухна стрелбата снощи, именно за да предоговори таксата „спокойствие". Желязков бил с 30-40 души охрана, с бронирани жилетки, въоръжени с брадви и ножове. Заведението се държи от мъж, познат като Божо и вероятно посещението на Желязков не е било първото. Хората на Желязков влезли в заведението, но неочаквано за тях срещнали отпор от около 10 приближени на собственика на заведението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!