Убитият при престрелката в Слънчев бряг снощи бодигард на Димитър Желязков – Очите Александър е покосен от 3 куршума в гърба. Изстрелите са в лявата част, единият е попаднал в областта на сърцето и е бил фатален, съобщава "Флагман".
Сашо е бил само по тениска и шорти. Нямал е документ за самоличност. Затова към момента МВР не посочва самоличността му – тялото все още не е разпознато от близките му. Сашо станал бодигард на Очите преди няколко месеца.

Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Те са настанените за лечение в МБАЛ-Бургас, в отделение „Реанимация“. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в престрелката.

Все още животът на простреляния снощи Димитър Желязков - Митьо Очите е в опасност. Представителят на ъндърграунд средите претърпя през нощта тежка операция. Тя е била свързана със сложна интервенция в малкия таз, по-точно - разкъсан пикочен мехур.

Според първите версии за престрелката става въпрос за неуредени финансови отношения и рекет. По този повод Христо Терзийски заяви в ефира на Нова телевизия, че не се изключва нито една версия.

„Не можем да потвърдим, че са били въоръжени и двете групи. Има данни, че групата на Очите имала неуредени финансови отношения с хора, управители или собственици на заведението. В момента разследването продължава и на този етап не може да се дадат подробности.
Знаете, че в последните няколко дни беше проведена една доста мащабна операция за неутрализирането на една ОПГ, която действаше на територията на Бургаска област. Не бих казал, че тези групи са безконтролни”, посочи Христо Терзийски в ефира на Нова телевизия.
 
 На въпрос дали стрелбата е станала заради подялба на територия – към настоящия момент разследването е в много начален етап, не можем да изключим никакви версии и хипотези на този етап. Имаме свидетели, които вече са разпитани и са им снети обяснения. Призова ако има очевидци на тази ситуация, да съдействат на органите на МВР. Може и анонимно, нашите закони дават възможност и за анонимни и защитени свидетели. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!