„Чухме изненадваща стрелба и моментално залегнахме, хората на улицата се разбягаха”, казаха работещи в търговските обекти непосредствено пред заведение дюнер и бар  4 YOU, цитирани от burgasinfo.com. Всички са категорични, че става въпрос за разчистване на сметки.
Куршум е попаднал и в стъклата  до входната врата на намиращ се точно срещу заведението магазин за алкохол и сладкиши. Пред заведението има спрян черен автомобил със софийска регистрация, който според част от свидетелите е на стрелеца. В момента полицията извършва оглед. На място има 3 линейки и четири полицейски автомобила. Зад полицейските ленти гъмжи от туристи. 



Вторият мъж, прострелян при престрелката тази вечер в Слънчев бряг, е тежко ранен с травми в областта на гърдите и корема, съобщиха източници от бургаската болница. Той, както и раненият наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите в момента са в отделението по реанимация. 



Димитър Желязков е прострелян в областта на гърдите и малкия таз, състоянието му също е много тежко, съобщава "24 часа".


 
Бургаската болница продължава да е под полицейска обсада. Около и в Спешното отделение има поне 15 униформени и тежко въоръжени служители на МВР. Районът е отцепен и не се допускат никакви автомобилие освен линейки.
 
Встрани на метри от главния вход на Спешното са струпани поне 30 човека от обкръжението на Митьо Очите, както и негови близки - голямата му дъщеря, синът му Димитър и съпругата му Антигона.
 

В момента полицията е на оглед пред дискотека "Айсберг", където все още се намира трупът на убития. Оглед на мястото ще бъде направен и утре.
 
Димитър Желязков и хората му са били нападнати, докато са вечеряли в заведение до дискотека "Айсберг", смятана в миналото за сикаджийския бастион край Бургас. Стрелбата е започнала около 21 часа. 
 
Както БЛИЦ писа двама са задържаните. Неофициално се коментира, че е арестувана и жена.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ